Kontorplass til leie i Sætre sentrum

Det er fortsatt mulig å få kontorplass på 3475 Coworking. Vi har både små og store cellekontorer klargjort til nye leietakere. 

3475 Coworking ligger midt i Sætre sentrum (Sætrealléen 4) med alle de lokale tilbudene av servering, handel og service rett utenfor døra. Her har vi et hyggelig kontormiljø med virksomheter som jobber med fiber, netthandel, IT, kommunikasjon og eiendomsutvikling. Vi har også et møterom som benyttes flittig både av egne leietakere, andre bedrifter og lag og foreninger.

Ring meg i dag på 970 42 560 eller send mail til monica@bratlie.no. (Monica Vee Bratlie)

Kontorene står klare til bruk. Flytt rett inn!

 • Hev/senk-pult

 • Ekstraskjerm fra HP

 • Ergonomisk kontorstol

 • God ventilasjon

 • Tilgang til møterom

 • Kaffemaskin

 • Gratis nettverk

 • Tilgang når du vil

 • Adgangskontroll via egen app (Orbit)

November 2021:

Nye cellekontor til leie på Sætre

Flere ledige plasser nå!

3475 Coworking ligger midt i flotte Sætre sentrum. Vi har nå bygget om lokalene slik at vi har utvidet tilbudet om cellekontorer. Akkurat nå har vi flere ledige kontorer. De leies ut ferdig møblert og du får også tilgang til et stort møterom med utstyr til videokonferanser.

Den populære gastropuben Fyr! ligger vegg-i-vegg med vårt coworkingmiljø. Enkelt både for gode lunsjer og kanskje en øl etter jobben.

 • Priser

  Vi har cellekontor i to størrelser. De store fungerer fint som dobbeltkontor. Alle plasser har en god kontorstol og hev/senk-pult samt ekstraskjerm.

  Priser mellom 4.000 og 5.500,- per mnd eks mva. 

 • Kontakt

  For å sikre deg en kontorplass på 3475 Coworking kan du ringe Sondre på 41 46 45 25 eller Tom på 905 21 904.

Tirsdag 9.11.21 er Gründeruka 2021 på Sætre. Blir med!

Går du med en forretningsidé eller er nysgjerrig på hvordan du kommer i gang med din egen bedrift? Bli med på Gründeruka i Asker og Bærum 2021. Tirsdag 9.11.2021 er det flere arrangementer på Sætre.

Orbit til nærkontoret på Sætre 

Det lokale coworkingmiljøet “3475” på Sætre i Asker kommune er siste tilskudd i Orbit sitt nettverk av arbeidsplasser. I tillegg til mange lokasjoner i Oslo kan nå kunder med Orbit-abonnement jobbe nærmere hus eller hytte i Sætre. 

Orbit er en norskutviklet app som styrer adgangen til kontorlokalene og gir kundene oversikt over ledige plasser. Slik blir booking av kontorplass og møterom enklere og mer fleksibelt. 3475 Coworking har rundt 15 ergonomiske kontorarbeidsplasser, møterom og god tilrettelegging for videokonferanser. Lokalene ligger midt i det store utviklingsprosjektet Sætre Havn i Asker kommune der det nå vokser frem en liten fjordby med boliger, handel og service. Sætre er et typisk pendlersted der de fleste jobber i Osloområdet.

– Vi har en kjerne med faste kunder på coworkingen, men ønsker også å være et mer attraktivt tilbud til de som vil jobbe enkeltdager i sitt nærmiljø og dermed slippe daglig pendling til byen, forteller Sondre Vee Bratlie (bildet over) som driver 3475 Coworking.

- Gjennom pandemien har det naturlig nok vært lite folk på kontoret, men vi registrerer at mange forventer mer fleksibilitet i tiden fremover. Vi tror at konseptet med nærkontor vil være attraktivt for de som ikke trenger å reise til kontoret, men samtidig vil jobbe i et godt tilrettelagt arbeidsmiljø, sier Vee Bratlie.

Når man har lastet ned Orbit-appen kan man booke plass på 3475 Coworking. Appen er koblet til adgangssystemet slik at man får tilgang kun med bruk av sin mobiltelefon.- Vår visjon er å redusere det vi kaller «Space Waste». I stedet for at arbeidspulter står tomme vil vi fylle de med mennesker. Alle kontorfellesskap som har ledig kapasitet, er velkomne til å gjøre sin kapasitet tilgjengelig for alle Orbit-brukere. Dersom du har bemannet resepsjon er dette helt gratis. Hvis ikke må det installeres et Orbit-adgangssystem som slipper Orbit-brueke inn, som vi nå blant annet har fått installert på 3475, i Sætre, forteller Wasim Rashid i Orbit (bildet under).- I vår første pilot har vi installert systemt på 11 lokasjoner, 12 med 3475. Vi håper å få innpass hos flere coworkingsteder etter sommeren og har allerde god dialog med flere sentre om å tilgjengeliggjøre ledig kapasitet etter sommeren fortsetter Rashid. 

Håper på flere kunder når pandemien går over
- Når vi nå har linket oss opp mot Orbit håper vi å kunne levere et bedre totalprodukt for våre kunder på 3475. Målet vårt har alltid vært å lage et kreativ og morsomt arbeidsmiljø på 3475. Vi vet at det finnes mange potensielle kunder i området vårt, selv om vi ligger litt «utenfor» det urbane miljøet i Oslo, avslutter Vee Bratlie

Les mer om Orbit her: https://getorbit.com