Sætre, 15.5.2020 – Bratlie AS har inngått en avtale med et nytt selskap som skal ta over serveringsvirksomheten i Sætrealléen 4.

Tidligere i år gikk 3475 servering AS konkurs og 430 dagers intens erfaring med serveringsvirksomhet var slutt for vår del. 3475 var et lite eventyr, men svake resultater over tid ble umulig å håndtere da koronasituasjonen slo til i mars 2020.

Serveringslokalene i Sætrealléen 4 har stått tomme siden 12. mars 2020, men nå blir det endelig ny aktivitet i lokalene. De nye driverne skal selv få fortelle om sitt konsept, men dette er folk med masse energi og store planer så nå er det bare å se frem til åpningen.

Det nye stedet vil åpne så snart alle nødvendige kommunale tillatelser er på plass.

Vi som stod bak 3475 kaffebar og matpub benytter anledningen til å takke for et hyggelig følge til alle våre gjester samtidig som vi oppfordrer alle til å støtte opp om det nye tilbudet som straks er på plass.

For ordens skyld: Ingen av de tidligere eiere/drivere av 3475 har noe med det nye selskapet å gjøre bortsett fra å hjelpe til så godt vi kan for at de får en vellykket oppstart og et langt og godt liv.